Prima pagina | Inapoi

Cine suntem
Suntem printre cei care doresc sa faca “Un pas pentru sanatate!”
Mail multe

Diagnostic computerizat
Rapid, dureaza doar 10 minute.
Sigur si nedureros, fara taieturi, fara ace, fara radiatii si fara substante chimice in corp.
examinare precisa şi completa a tuturor organelor

Mai multe

Consultatii homeopatice
Homeopatia, dupa secole de nedreapta neglijare, este astazi privita ca una dintre metodele terapeutice moderne si de mare viitor.
Mai multe

Fitoterapie
Programul computerizat de diagnosticare DDFAO, va recomanda suplimente nutritive
Mai multe

Tratament bioenergetic
Diagnosticul si tratamentul bioenergetic este prestat de un medic  atestat in bioenergoterapie
Mai multe

Cosiliere psihologica
V-ati intrebat vreodata daca nu cumva exista o legatura intre propria sanatate si experientele de viata?
Mai multe

Masaj terapeutic sau de relaxare
Ca tehnica de relaxare, masajul este indicat in inlaturarea stresului zilnic
Mai multe

Reflexoterapie
Cand punctele reflexe sunt stimulate, energia electrica naturala proprie sistemului nervos lucreaza spre a elimina blocajele
Mai multe

Magazin de produse naturiste
O gama larga de produse va asteapta in cadrul magazinului
Mai multe

Diagnostic

Cercetarile incepute in anii 80 privind necesitatea crearii unui sistem de analiza si diagnostic rapid pentru specialistii care lucreaza in conditii extreme (aviatie, spatiul cosmic, centrale nucleare, submarine, etc) au condus la realizarea unui dispozitiv complex, computerizat care nu are egal in lume. Astazi este folosit in peste 33 de tari de catre sute de mii de pacienti. Aceasta noua tehnologie este fructul sintezei lucrarilor stiintifice a numerosi cercetatori. Initial sistemul a fost conceput si elaborat in anii '90 de catre medici, cercetatori stiintifici si informaticieni rusi pentru a monitoriza starea de sanatate a cosmonautilor si a inregistra modificarile comportamentale si functionale ale organismului in spatiul cosmic.
DDFAO va schimba practica medicala cotidiana integrand componenta functionala a boli si interconexiunea diferitelor organe si sisteme in relatia "psiho-neuro-endocrino-functionala". Nu intamplator sistemul DDFAO este prezent in 6 spitale din Europa si multe alte Centre de Sanatate din Franta, Germania, Israel, Rusia, Croatia, Romania.

Sistemul DDFAO permite masurarea activitatii electrice (conductanta, voltaj, intensitate) a lichidului extracelular al organismului in forma 3D prin aplicarea principiilor tomografiei prin impedanta electrica. Corpul uman este un sistem deschis, cu un mediu interior (interstitium) a carui mentinere se afla sub influenta bunei functionari a organelor si sistemelor.Aceasta se numeste homeostzie.

Interstitiul reprezinta aproape 0,9% din greutatea corporala si "scalda" ansamblul celulelor organismului. Acest mediu apos incarcat de ioni, de molecule si gaze, serveste drept tampon intre sange si mediul intracelular. Interstitiul reprezinta zona schimburilor de membrana prin mecanismul pompei de ioni Na+/K+ si al transportului activ al moleculelor de substante (glucoza, lipide, proteine, hormoni, neuromediatori, etc) necesare metabolismului celular. Transportul de ioni creaza o diferenta de potential electric la nivelul membranei corespunzator gradientului electrochimic.

Sistemul DDFAO prin analiza electrica a interstitiului permite deci sa se aprecieze mentinerea homeostaziei si implicit sa indice modul de functionare a organelor si sistemelor. Un curent de 1,28V este aplicat intre 6 electrozi plasati simetric. Fiecare electrod este alternativ catod apoi anod permitind astfel sa se inregistreze 22 volume corporale. Examenul este neinvaziv si rapid (timp de examinare 3 minute).
 

DDFAO este singurul aparat de masura care permite sa se detecteze disfunctiile organice sau sistemice in plan vibrator electromagnetic.

Fiabilitatea si precizia sistemului face ca acesta sa fie prezent in multe spitale universitare din Franta si alte tari. Sistemul DDFAO si aplicatiile sale in cadrul medicinii predictive face parte din programul de diploma universitara in domeniul acupuncturii auriculare in neurofiziologie si in examenul de diploma universitara in medicina preventiva si genetica din Franta.

Rezultatele testelor clinice complexe efectuate la Clinica Botkin din Moscova si Institutul Gustave Roussy din Paris, au concluzionat ca folosirea sistemului DDFAO in practica medicala permite:

- Vizualizarea relatiei functie/patologie, ( grad de corespondenta 79,7%)
- O abordare diferentiata a examenului lezional in sensul in care boala se prezinta sub forma unor grafice diferentiate corespunzator prognosticului sau eficacitati tratamentului.
- Prevenirea bolilor prin depistarea tulburarilor functionale intr-un stadiu incipient si indicarea unor investigatii tintite.
- Evaluarea profilului psihologic al pacientului, prin masurarea nivelelor de neuromediatori in punctele specifice.
-Indicarea unor tratamente specifice complementare:
* tratament prin biorezonanta
* tratament homeopatic;
* tratament prin acupunctura;
* remedii florale Bach;
* suplimente nutritive.
-Testarea medicamentoasa.
-Depistarea bolilor prezente cat si a celor viitoare.

In functie de situatia constatata aparatul indica si alte eventuale examinari necesare precizarii diagnosticului.

Cateva din principalele avantaje:

-Scanarea incrucisata a bioconductibilitatii electrice in peste 22 de directii, permite sa se colecteze informatii privind starea functionala a peste 40 de sisteme individuale diferite, care acopera toate zonele corpului.

- Semnalul bioinformatic descrie corect si direct starea organelor investigate intrucit este creat de insusi organismul testat.

- Sistemul meridianelor energetice regleaza sau participa la reglarea tuturor functiilor organismului cea ce permite sa se estimeze si sa se monitorizeze functionarea organismului ca intreg inainte chiar de aparitia unor simptome manifeste.

-Diagnostiul starii functionale al oricarui organ sau sistem precum si schimbarile morfopatologice aparute se fac cu o precizie de 80%.

-Un alt punct forte al dispozitivului o constitue posibilitatea de masurare cu precizie a compatibilitatii unui remediu cu subiectul analizat. Intr-un timp foarte scurt putem stabili daca remediul selectionat va ameliora starea pacientului, o va agrava sau nu va produce nici o modificare. Acest remediu putand fi unul homeopatic, alopatic sau de alta natura.


Cateva imagini din timpul unei scanari cu aceasta versiune de program

Testul ESG - D.D.F.A.O. permite realizarea medicinei preventive si ofera posibilitatea anticiparii eventualelor patologii prin determinari functionale si urmarirea acestora in timpul si dupa incetarea tratamentului.

Prin compararea imaginilor obtinute in cursul mai multor masuratori succesive, ESG ofera posibilitatea unei analize dinamice asupra stãrii de sanatate a subiectului. Aceasta permite aprecierea evolutiei în functie de eventuale tratamente aplicate. Astfel, acest sistem de analiza si masura a starii neuro-functionale a organismului, permite realizarea unei Electrosomatograme (E.S.G.) a intregului organism. Prin analiza tesuturilor organice, sistemelor si metamerelor, permite aprecierea calitatii homeostaziei unui anumit organism, in functie de capacitatile de reglare si adaptare la mediul sau de viata.

Fundamentul stiintific al sistemului D.D.F.A.O. îl constituie sinteza a numeroase dezbateri asupra teoriilor marilor fizicieni ai secolului XX dintre care mai multi au obtinut premiul Nobel. Teoriile si numele asociate sunt validate de cãtre comisii stiintifice internationale.

Testul DDFAO controleaza echilibrul functional al organelor si sistemelor corpului, detectand acele zone care nu functioneaza corespunzator (hipo sau hiperfunctie).
D.D.F.A.O. este un sistem compus dintr-o unitate centrala prevazuta cu trei perechi de electrozi (patru dintre ei de forma unor placi pe care se plaseaza palmele si talpile, iar doi de forma unor plasturi care se plaseaza in zona frontala) si un calculator la care aceasta este conectata. Unitatea centrala detecteaza, prin intermediul electrozilor, potentialul electric al diferitelor zone ale corpului si apoi transmite aceasta informatie calculatorului.

Procesul de scanare a diferitelor parti ale organismului uman poate fi vizualizat pe toata durata sa pe monitorul calculatorului. Informatiile preluate de la unitatea centrala sunt prelucrate prin intermediul unui program care afiseaza apoi diagnosticul detaliat al starii de sanatate a persoanei examinate.

O imprimanta conectata la calculator va lista rezultatele obtinute in mod direct prin intermediul programului de calculator, precum si comentariile si recomandarile medicului care efectueaza testul.

Rezultate Precise si Complete

Sistemul D.D.F.A.O. este sustinut de un program sofisticat si puternic, care se actualizeaza permanent. Prin intermediul acestui program complex, sistemul D.D.F.A.O. furnizeaza, medicilor si pacientilor deopotriva, rezultate clare, usor de citit si inteles.
 


Numeroasele optiuni pe care le ofera sistemul cu ajutorului programului permit medicului sa puna un diagnostic exact.

Simplitatea partilor componente, combinata cu perfectiunea programului, reduce la minim posibilitatea de eroare, D.D.F.A.O. devenind astfel un dispozitiv de diagnostic de mare precizie.

Teoria conform careia activitatea electrica pe care sistemul D.D.F.A.O. o masoara in corpul uman este sesizata inaintea oricaror simptome clinice sau disfunctii, face ca acest sistem sa fie nu numai o excelenta metoda de diagnostic, dar si o modalitate unica de a evalua starea noastra de sanatate viitoare.

Rapoartele si datele pe care le genereaza programul D.D.F.A.O. apar in forma electronica, oferind astfel posibilitatea de transmitere a rezultatelor (prin e-mail) catre alti medici, pentru verificare incrucisata, in vederea obtinerii unui diagnostic cat mai complet.

Toate cele de mai sus fac din D.D.F.A.O. un sistem de incredere, usor de utilizat, precis, care furnizeaza rezultate detaliate. Este, totodata, un instrument util pentru medici, ajuntandu-i sa puna un diagnostic instantaneu si sa faca o prognoza a sanatatii pacientului.
Compararea electrosomatogramei cu alte sisteme de diagnostic functional

Dispozitiv medical de diagnostic si determinari functionale.Certificat de Ministerul Sanatatii si Familiei.


Copyright © 2007 S.C. “PRO BIOTIKA” S.R.L



Home, Diagnostic Computerizat, Fitoterapie, Tratament Bioenergetic,
Consiliere Psihologica, Masaj Terapeutic, Reflexoterapie, Produse naturiste, Arad, Romania