Prima pagina | Inapoi

Cine suntem
Suntem printre cei care doresc sa faca “Un pas pentru sanatate!”
Mail multe

Diagnostic computerizat
Rapid, dureaza doar 10 minute.
Sigur si nedureros, fara taieturi, fara ace, fara radiatii si fara substante chimice in corp.
examinare precisa şi completa a tuturor organelor

Mai multe

Consultatii homeopatice
Homeopatia, dupa secole de nedreapta neglijare, este astazi privita ca una dintre metodele terapeutice moderne si de mare viitor.
Mai multe

Fitoterapie
Programul computerizat de diagnosticare DDFAO, va recomanda suplimente nutritive
Mai multe

Tratament bioenergetic
Diagnosticul si tratamentul bioenergetic este prestat de un medic  atestat in bioenergoterapie
Mai multe

Cosiliere psihologica
V-ati intrebat vreodata daca nu cumva exista o legatura intre propria sanatate si experientele de viata?
Mai multe

Masaj terapeutic sau de relaxare
Ca tehnica de relaxare, masajul este indicat in inlaturarea stresului zilnic
Mai multe

Reflexoterapie
Cand punctele reflexe sunt stimulate, energia electrica naturala proprie sistemului nervos lucreaza spre a elimina blocajele
Mai multe

Magazin de produse naturiste
O gama larga de produse va asteapta in cadrul magazinului
Mai multe

Cosiliere psihologica

Suntem o societate in care inca multi gandesc ca a merge la psiholog inseamna sa accepti dinainte ca esti nebun. Sau ca a merge la psiholog inseamna ca nu esti in stare sa te descurci in propria viata. Trebuie insa sa ii dezamagim pe cei care cred asta. Si trebuie sa o facem pentru ca multora le poate fi mai usor cu un specialist alaturi decat cu o idee gresita.
A te prezenta la psiholog, ca si la medic, inseamna a accepta ca pana aici te-ai descurcat cum ai stiut, cum ai putut, dar de aici incolo recunosti sincer si cu folos pentru propria sanatate ca ai nevoie de ajutor. Poti sa ai placuta surpriza ca tratand suferintele sufletesti sa dispara sau macar sa se amelioreze “suferintele corpului”. Explicatia nu e deloc de neglijat, are fundamente puternic ancorate in stiintele medicale moderne si radacini foarte vechi in traditia medicala a omenirii

Ati avut vreodata senzatia ca totul va scapa de sub control? Ca schimbarile din viata dumneavoastra sunt prea rapide sau poate prea profunde si nu le mai faceti fata? Ca sunteti in cautarea a ceva...nici dumneavoastra nu stiti ce? Simtiti nevoia unei schimbari...dar nu stiti de unde sa porniti? V-ati intrebat vreodata daca nu cumva exista o legatura intre propria sanatate si experientele de viata? Oare de ce vi se intampla tocmai dumneavoastra sa va imbolnaviti de cutare sau cutare boala sau sa suferiti de o tulburare sau alta? Ati observat ca nu va treziti odihniti chiar si dupa ce ati dormit suficient? Ati vrut vreodata sa va relaxati, dar orice ati incercat…nu a mers? Ati cautat sensul evenimentelor din viata, insa nu prea ati stiut cu ce sa incepeti? V-ati simtit vreodata neintelesi? Ati incercat sa ii ajutati pe cei din jur, dar nu ati stiut cum?

Daca raspunsul dumneavoastra la aceste intrebari este DA, va adresam o provocare:
ascultati-va... ca sa va intelegeti... Cum? Un consilier va va ghida pentru a va gasi propria identitate.

Incercati sa va intelegeti ca sa va redescoperiti capacitatea de a va trai viata din plin. Propria vindecare sta tocmai in accesarea sensurilor personale, sta in intelesul profund si sincer al propriei noastre vieti.
In propria noastra existenta, in propria noastra fiinta (corp, suflet, spirit) se gasesc calitati ce stau la baza unei vieti sanatoase, implinite, intr-o lume in care cu totii ne dorim sa fim invingatori. Si, credeti-ne, chiar se poate!
Suferinta sufleteasca (descurajare, frica, disconfort, manie, tristete, disperare etc) in fata unor simptome de care sufera corpul (tulburari de echilibru, greata, varsaturi, ameteala, tiuit in urechi, dureri de stomac, diaree, dureri de cap, palpitatii, intepaturi etc), care au fost deja incluse intr-un diagnostic sau pe care, din varii motive, nu le prezentam medicului sau psihologului, reprezinta reactia noastra in fata confruntarii cu incapacitatea prezenta sau din perspectiva.

Relatia cu psihologul este in primul rand o relatie umana, care se construieste pe incredere, sinceritate, suportivitate si in care evaluarea psihologica (prin teste, chestionare, inventare, interviuri etc) are ca finalitate autocunoasterea. Autodezvaluirea in cadrul sedintelor de consiliere sau de psihoterapie nu predispune la vulnerabilitate pentru ca informatiile date de client sunt strict confidentiale si nu sunt supuse criticarii, ele reprezinta adevarul clientului si sunt respectate ca atare. Clientul nu se confrunta cu “ce trebuie sa spun”, ci spune ceea ce simte ca poate sa spuna.
Fie ca apelati la sesiuni de terapie, fie ca solicitati consiliere, fie alegeti dezvoltarea personala sau cereti un sfat, un lucru este sigur: conectarea la realitatea profunda a propriei fiinte este esentiala in pastrarea SANATATII!

 

 


Copyright © 2007 S.C. “PRO BIOTIKA” S.R.LHome, Diagnostic Computerizat, Fitoterapie, Tratament Bioenergetic,
Consiliere Psihologica, Masaj Terapeutic, Reflexoterapie, Produse naturiste, Arad, Romania