Prima pagina | Inapoi

Cine suntem
Suntem printre cei care doresc sa faca “Un pas pentru sanatate!”
Mail multe

Diagnostic computerizat
Rapid, dureaza doar 10 minute.
Sigur si nedureros, fara taieturi, fara ace, fara radiatii si fara substante chimice in corp.
examinare precisa şi completa a tuturor organelor

Mai multe

Consultatii homeopatice
Homeopatia, dupa secole de nedreapta neglijare, este astazi privita ca una dintre metodele terapeutice moderne si de mare viitor.
Mai multe

Fitoterapie
Programul computerizat de diagnosticare DDFAO, va recomanda suplimente nutritive
Mai multe

Tratament bioenergetic
Diagnosticul si tratamentul bioenergetic este prestat de un medic  atestat in bioenergoterapie
Mai multe

Cosiliere psihologica
V-ati intrebat vreodata daca nu cumva exista o legatura intre propria sanatate si experientele de viata?
Mai multe

Masaj terapeutic sau de relaxare
Ca tehnica de relaxare, masajul este indicat in inlaturarea stresului zilnic
Mai multe

Reflexoterapie
Cand punctele reflexe sunt stimulate, energia electrica naturala proprie sistemului nervos lucreaza spre a elimina blocajele
Mai multe

Magazin de produse naturiste
O gama larga de produse va asteapta in cadrul magazinului
Mai multe

Diagnostic Computerizat

In ultima perioada auzim tot mai des despre noi metode de diganosticare, si metode revolutionare de tratament. Diagnosticarea prin metoda medicinei cuantice este una dintre acestea, cu o tot mai mare raspandire, cu atat mai mult cu cât rezultatele testării prin aceasta metoda sunt redate cu o acuratete ridicată de computer.
Examinarea si consultatia computerizata cu aparatul DDFAO este un test
  • Rapid, dureaza doar 10 minute.
  • Sigur si nedureros, fara taieturi, fara ace, fara radiatii si fara substante chimice in corp.
  • O modalitate de diagnostic recunoscuta in multe tari de pe mapamond.
  • Dispozitivul medical de Depistare si Diagnostic Functional Asistat de Calculator este certificat de Ministerul Sanatatii si Familiei din Romania
  • Dispozitivul functioneaza pe principiile medicinei cuantice. Pentru a afla mai multe despre principiile medicinei cuantice click aici


Aceasta presupune că vi se va face o examinare completa a tuturor organelor corpului dvs. din punct de vedere functional prin masurarea potentialului energetic al fiecarei zone in parte, folosind cea mai noua si moderna aparatura in acest domeniu: electrosomatograful (aparatul DDFAO). Interpretarea testelor este facuta de un medic cu experienta clinica indelungata.
Aparatul DDFAO ofera informatii despre o multitudine de aspecte ce tin de sanatatea dumneavoastra:
* Zonele afectate sau cu potential risc de imbolnavire vor fi evidentiate in mod explicit pe ecran ( putand fi vizualizate si de dumneavoastra ). Pentru mai multe detalii si pentru a vizualiza imagini din timpul diagnosticarii apasati aici
http://83.103.151.191/cabinet/images/poza1.jpg
* Vi se vor oferi in cadrul consultatiei care urmeaza acestei examinari indicatii clare asupra zonelor cu risc mare de imbolnavire din organismul dvs., eventualele analize suplimentare recomandate pentru definitivarea unui diagnostic cat mai exact, o dieta personalizata cu indicarea alimentelor premise, recomandate si interzise, cat si cu sfaturi legate de pregatirea alimentelor.
 * Somatograma indica daca un anumit tratament pe care il urmati este eficient, daca trebuie schimbat sau daca trebuie modificata doza unui anume medicament administrat.
 * Vi se va preciza nivelul fiecaruia dintre hormonii existenti la nivel interstitial, in raport cu nivelul normal (TSH, FSH,  DHEA, Cortizolul, Aldosteron, Adrenomedular, Estradiol, Insulina, hormonii tiroidieni, hormonii paratiroidieni, ADH si ACTH )
* Aparatul pune in evidenta nivelul ionic al principalelor minerale necesare unei vieti normale ( Na, K, Cl, Mg, Ca, P, Fe) in raport cu nivelul normal al acestora.
* Sunt evidentiati pricipalii neurotransmitatori: Serotonina, Dopamina, Catecolamina si Acetilcolina cu mentionarea limitelor normale ale acestora. Pentru a afla ce sunt principalii neurotransmitatori si care este rolul lor apasati aici.
* Este precizat riscul stresului oxidativ prin masurarea si evaluarea cantitativa a cinci categorii esentiale de radicali liberi. Pentru a afla ce este stresul oxidativ si influenta radicaliilor liberi apasati aici.
* Sunt evidentiate in mod valoric principalele analize ale sangelui : trigliceride, colesterolul, nivelul glucozei, amilazele hepatice TGP si TGO si TGC.
* Sunt precizate nivelele gazelor dizolvate la nivel interstitial, cum ar fi nivelul Ph-ului, al HCO3, PCO2, PO2, H+, SBE, SO2.
*Medicul care realizeaza examinarea si consultatia va face in final recomandari legate de tratament. Acest tratament se doreste a fi in cea mai mare parte un tratament naturist cat si un tratament energetic.Tratamentul nu exclude tratamentul alopat, ci dimpotriva, il sustine si il potenteaza.
Aparatul DDFAO dispune si de posibilitatea efectuarii unui tratament energetic folosind bioerezonanta.
Prin acest tratament se pot rezolva o buna parte din afectiunile care sunt inca la un nivel incipient.
De obicei sunt necesare cateva sedinte pentru rezolvarea definitiva a acestor probleme incipiente, in sensul ca organismului i se aplica o serie de “corectii” energetice, ceea ce face ca organele aflate in dezechilibru sa functioneze din nou in parametrii normali.
Afectiunile cronice sunt mult mai greu de rezolvat prin aceasta metoda.
Este necesara colaborare sustinuta din partea dvs., in sensul respectarii indicatiilor date de medicul care va consulta.
Din acest motiv este necesara o repetare a electrosomatogramei (RAPEL) dupa o perioada de 1-3 luni, pentru  a se putea observa modificarile in evolutie si pentru a se putea face eventualele corectii in privinta tratamentului.

Pentru informatii privind pregatirea dumneavoastra in vederea diagnosticarii computerizate apasati aici.

 


Copyright © 2007 S.C. “PRO BIOTIKA” S.R.LHome, Diagnostic Computerizat, Fitoterapie, Tratament Bioenergetic,
Consiliere Psihologica, Masaj Terapeutic, Reflexoterapie, Produse naturiste, Arad, Romania